Om programmet OneTree

År 2016 erkände över 40% av turister som efter semestern inte är helt nöjd med hotellservice och genomförande av sin semester. En grupp av ledande hotell i har beslutat om ett nytt sätt att utforska turisternas förväntningar.

Forskning om turist preferenser började i februari 2015 år. Sponsorn av undersökningen är Eurorest hotell.

Mål

Målet med OneTree Forskningen - Vi undersöker Världen är utvecklingen av ett allmänt system, reseförmåner människor i genomsnitt en gång per år planerar en längre resa. Syftet med kampanjen är att förbättra funktionen av turisttjänster , vilka tillfrågade beskriver som är det viktigaste.

Detta ska uppnås genom analys av nuvarande preferenser hos turister. Den insamlade med hjälp av enkäter med sina åsikter, skapande av innovativa specifik profil av den moderna resenären.

I största möjliga utsträckning för att tillgodose turister vill turistanläggning ägarna ta reda på:
Vad är den moderna turisten? Aktiv eller främst riktar sig på att koppla av under semestern? Han vill få kunskap, studieguider och monument, och kanske dess syfte är att varva ner och koppla av?

Tack vare detta initiativ kommer man att se till att utveckla områden som vilka tillfrågade beskriver värderar mest under helgerna.

Innovation

Klassiska former och enkäter anknyter människor till tråkiga och tidskrävande frågeformulär. Under sin ifyllning är dem spända, och därmed ge dem osanna svart. Därför i vår undersökning, fokuserar man på enorm av innovativa, trevligt test, , som flyttar de tillfrågande personerna till tankar mot sin önskade semester. Modern undersökningen OneTree är en kombination av prisvärd text med bilder som fångar fantasin under deras svar, som också tillåter personen att slappna av och hitta de närmaste till sina känslor, ett ärligt svar.

Motivation

För att ytterligare uppmuntra till deltagandet i programmet, så har sponsorn av undersökningen tilldelat en särskild mängd av kuponger som berättigar till 5 fria nätter på valt plats ur hotellkatalogen. Tack vare detta kommer personerna som har utfört och avslutat undersökningen kunna förverkliga sin drömmar om en perfekt semester. Kupongen är giltigt i 6 månader från dagen av utfärdandet.

TA DEL AV UNDERSÖKNINGEN