Om programmet OneTree

I 2016 innrømte over 40% turister at de ikke var helt fornøyde med hotellbetjeningen og sin feriereise etter avsluttet ferie. En gruppe av ledende hoteller bestemte seg for å undersøke forventninger til turister på en innovativ måte.

Undersøkelsen av turistpreferanser til europeerne begynte i februar 2015. Eurorest Hotels er sponsor for undersøkelsen.

Mål

Målet med. Prosjektet til OneTree Research – Vi utforsker verden er å utarbeide et generelt skjema av reisepreferanser til personer som planlegger en lengre feriereise i gjennomsnitt en gang i året. Formålet med prosjektet er å forbedre turisttjenester , som respondentene anså som de viktigste.

Målet blir nådd ved av en analyse av de aktuelle preferanse til turister. Ved hjelp av meninger, samlet i en innovativ spørreundersøkelse, blir det dannet en profil av den moderne reisende.

For å kunne tilfredsstille turister best mulig ønsker hotelleiere å få vite:
Hvordan er den moderne turisten? Aktiv eller en som satser han mest på avslapping i ferien? Ønsker han/hun å skaffe seg mye kunnskaper, studere guidebøker og severdigheter, eller kanskje har som mål å hvile og slappe av?

Takket være dette initiativet vil vi kunne utvikle de områder som deltakere i spørreundersøkelsen setter mest pris på når de er på ferie.

Innovasjon

Folk assosierer klassiske skjemaer og spørreundersøkelser med et slitsomt og tidkrevende spørreskjema. De blir anspent når de fyller dem ut, og derfor svarer de ikke i sannferdig. Derfor satser vi i vår undersøkelse på en form av en innovativ, behagelig test som bringer tankene til deltakeren til ønsket ferie. Den moderne spørreundersøkelsen til OneTree utgjør en kombinasjon av en lettlest tekst med bilder som påvirker fantasien, lar en slappe av og velge et ærlig svar, som er nærmest det han/hun føler.

Motivasjon

For å oppmuntre enda mer til å delta i programmet, har sponsoren avsatt en bestemt pulje av gavekort som gir rett til 5 gratis overnattinger å et utvalgt hotell fra hotellkatalogen. Med dette gavekortet vil personer som deltar i undersøkelsen kunne virkeliggjøre sine drømmer om ferie. Gavekortet er gyldig i 6 måneder fra det blir utstedt.

DELTA I UNDERSØKELSEN